sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Kesätunnelmia




Kesäloman ensimmäinen päivä vihdoin koitti aurinkoisena ja lämpöisenä. Auto pakattiin pullolleen tavaraa ja ensimmäinen minireissu saattoi alkaa. Auton nokka kaartui Sysmän suuntaan ja siellä iloinen joukko sukulaisia tapasi toisiaan ihan liian pitkän ajan jälkeen! Voi sitä ilon ja halausten määrää! Ja minä taisin olla se, joka myös vollotti ihan ääneen ilosta ja ikävästä, kaikesta yhtä aikaa. Ilon kyyneleet taitavat olla ihan parhaita!







Sitten päätimme jäädä vielä pariksi yöksi nautiskelemaan kauniista ilmasta ja leirintäalueen leppoisasta tunnelmasta. Pikkuruinen mökkeröinen vuokrattiin ja jääkaappi ladattiin täyteen mansikoita ja virkistäviä juomia. Kesälomalla mansikanmyyntikojutkin ovat jotenkin erityisen suloisia, eikös vaan?



 



Saunan lauteilla viimeistään kaikki huolet ja murheet unohtuivat mielestä ja suu kääntyi ihan väkisinkin hymyyn. Miten tuo saunarakennuskin voi olla noin kaunis?

 





Entäs tämä maisema sitten? Ei se tästä ainakaan kovin paljoa voi enää parantua?
Vesikin oli niin suloisen lämpöistä, että siellä pulahdetiin ihan vähän väliä vilvoittelemassa auringon lämmittämää hipiää.







Kotimatkalla sitten pistäydyttiin tällaisessa hurmaavassa pikkupuodissa nauttimassa kahvista ja jäätelöstä ja kyllä sieltä jotain ihanuuksia pakattiin matkaankin.

Ihan jo parin päivän jälkeen patterit ja akut on jo täyttyneet ja muistoihin on tallentunut monta mukavaa hetkeä. Tästäpä onkin hyvä jatkaa muutama viikko lomatunnelmissa!




Iloisia kesän hetkiä Sinulle!









Ei kommentteja: