keskiviikko 22. lokakuuta 2008

tiedotus


Seuraa pieni tiedotusluonteinen ilmoitusasia: Metsäpirtin ikkunoihin on ilmestynyt laskosverhot ja tällaisilta ne näyttävät olohuoneessa. Materiaalina on täällä valkaisematon pellava. Pieni ja vaatimaton asia, mutta jotenkin niin suuri, että se ylitti uutiskynnyksen. Olohuoneen seinät on siis tapetoitu, kuten kuvista näkyy hyvin villillä kuosilla ja värityksellä :) Ikkunanpokat ja kattolistat on maalattu ja viritetty paikoilleen ja uudet ikkunalaudat on tehty, kaikki kunnia niistä talon isännälle! (Alla oleva kuva ikävä kyllä paljastaa myös ensi kesän projektin; varsinaisten ikkunoiden maalaustarpeen. Tämä kyseinen ikkuna on pahin laatuaan, sillä edellisten asukkaiden koiruudet ovat tähän ikuistaneet vuosien varrella innostuksensa jokapäiväisestä isäntäväen kotiinpaluusta :))


Pitihän ne verhot tietysti ikuistaa myös iltavalaistuksessa ja ihan molemmista ikkunoista, kun on tämä uutuudenviehätys vielä niin päällänsä.Hymyä päivääsi

14 kommenttia:

*Katinkainen* kirjoitti...

Muisku
lentäväinen muisku
liihottelee sinulle
minulta!!!!<3<3
Kuinkahan saisin osoitteesi!?
Olisin laittanut postia tulemaan!!!!
S-posti~osoitteeni löydät taskustani,uusimmasta postauksesta kommenttiloorasta!!!
Et kävisi kurkkimassa!!!?
Tyylikkäät verhot!!<3<3<3
Simppelit ja ajattomat!!
Mun makuuni!!<3<3<3
Aamurutistus vielä näin päätteeksi!!!
Olet ihkulainen!!!!=O)

maano kirjoitti...

verhot on ihanaiset samoin se kranssi mikä oli siel ikkunalla .. niin ja tietty ihanat tutut tyynyt :)

Hanna kirjoitti...

Tosi kauniit verhot, ihanasti valo kuultaa läpi tuossa ensimmäisessä kuvassa.

huopanen kirjoitti...

Ihanat verhot!

Mervi kirjoitti...

Aivan ihanat verhot, yksinkertaisen kauniit! Ja mahtavat ikkunalaudat... meillä on samanmoiset ikkunat (myöskin osa vielä maalin tarpeessa) mutta ei ikkunalautoja. Jalkavalaisimesta olohuoneeseen haaveilen, etenkin näin pimeiden iltojen taas saavuttua.

Ihanaa syksyn jatkoa sinulle!

mimosamamma kirjoitti...

Kyllä pellavalaskosverhoilla on aina suuri uutisarvo, eihän sen kauniimpia olekaan:) Ihania kuvia olet taas iloksemme näppäillyt, Metsäpirtissä on todella kotoisaa ja viihtyisää!

Mari kirjoitti...

Olette olleet ahkerana:) Ja niin kauniit verhot... Voisin hyvin kuvitella meidänkin olkkariin tuollaiset. Ja tuo ikkuna on minun mielestäni ihana tuollaisenaankin, kuluneena:)Kaunista teillä.

Ja kiitos taas ihanasta kommentistasi blogissani, sinä saat minut aina niin hyvälle mielelle:)

Hanna-Maria kirjoitti...

Onpas tänne aina kiva kurkata!!

Katinkainen; rutistan sinua kaikella lämmölläni takaisin. Miten voinkaan aina ilostua Sinusta niin! Lähetän sinulle samantien postia pirttipostista :)

Maano; huomasinkin sinulla samat tyynyt, hyvä maku meillä ;)

Hanna; Kiva, kun poikkesit ja kiitos, minäkin tykkään :) tavataan taas!

Huopanen; kiva, kun sain uuden vierailija :) Kävin heti ihastelemassa myös teillä!

Memmu; Samansuuntasia projekteja meillä siis tiedossa :) Ihanaa syksyä myös Sinulle!!

Mimosamamma; pellavaverhot tosiaan ansaitsevat paikkansa ainakin pirttiuutisissa, sen verran merkittävä tapahtuma ;) Kiitos sanoistasi, tavataan taas!

Mari; Kiva, kun taas pistäydyit taas piristämässä :) Pellava tuppaa aina olemaan kaunista, kuten myös teidän olkkarin verhoissa!! Nähdään taas pian!

Hymyilen aina, kun vilauksen teistä nään. Tuotte iloa jokainen!

kati kirjoitti...

Komeat verhot! Ootko itse ne ommellut? Mä mietin meidän verhoja ja sitä että osaisko mitään niistä itse ommella... laskos vain kuulostaa hieman haasteelliselta ;)

Ahkeria olette kyllä olleet. Meillä on vielä olkkarissa kaikki tuo edessä. Ikkunoita olen kyllä jo maalaillut (koko kesän) ja nyt löytyi vihdoin kaksi kadonnutta pokaakin, joten pian se urakka saa loppua tältä erää.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Hyvältä näyttää Metsäpirtin uudet laskarit! Wau. Meillä ei vieläkään ole verhoja ikkunoissa ja mietin juuri tänään josko pellavan värisiä laskareita tähän olohuoneeseen. Saa nähdä miten ne toimii käytännössä, täytyisi tutustua lähemmin niihin.
Hyvää viikonloppua!

Mimmimamma kirjoitti...

Kaunis verho ja niin ihanat ikkunat teillä.:)
Iloista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän tuollaiset verhot aina uutiskynnyksen ylittää:) Todella kauniit.

Karita

Hanna-Maria kirjoitti...

Katille, Aatula äiskälle, Mimmimammalle ja Karitalle ihanaa sunnuntain jatkoa!

Laskosverhoja en ole tällä kertaa itse ommellut, vaan teetätin ne työpaikan ompelimossa. Muuten olen kyllä kova ompelemaan, mutta ajattelin säästää tuossa kohtaa hermosäikeitä :)

tina kirjoitti...

Kauniit on verhot ja muutenkin tunnelmaa löytyy :0)!