lauantai 24. marraskuuta 2018

Lapasestahan se lähti heti alkuunsa..Remonttiaikataulun ollessa t o d e l l a tiukka, ajattelin vain ensitöikseni nopeasti pesaista ikkunat. Pikkuhomma, jota asunnon väliaikainen haltija ilmeisesti ei ollut nähnyt muutamaan vuoteen tarpeelliseksi tehdä. No joo, onhan nämä vanhat ikkunat sellaiset hiukan haasteellisemmat, kun ne tietysti täytyy nostaa kokonaan pois paikoiltaan, koska saranoita ei ole muuta kuin toisella puolella. Ei kait sitä nyt molemmilta puolilta tarvitse tuulettaa..? Ihan hirmuisen kauniithan nuo moniruutuiset ikkunat kyllä ovat!


Mutta kuuraus tekikin vanhalle maalipinnalle tepposet ja se lähti paikoin kuoriutumaan. No himpskatti sentään! Eihän se auttanut muuta kuin rapsutella kaikki irtoava maali pois, pakkeloida, hioa ja maalata uudelleen. Ja siis ihan nopskaan vaan. Ja eihän näitä ikkunoita ole kauhean montaa..


Ei ole helppoa kaikin ajoin olla tämän remontti-Raisan housuissa, eikä se varmaan ihan helppoa ole vierestäkään aina seurailla. Mutta tulihan valmista ja taas on akkunat kelpo kunnossa. Niin ja samalla vauhdilla vaihdoin tietenkin vielä tiivisteet, niin ei seuraavan asukkaan tarvitse kylmissään värjötellä. Tästä se projekti lähti käyntiin ja vauhti senkun vaan kiihtyy.Mitähän sitä seuraavaksi touhuaisi?
Ei kommentteja: