lauantai 13. helmikuuta 2010

uutta puhtia


Täällä yksi hiljainen hiihtäjä ilmoittautuu takaisin riveihin. Kirjoittelu ja kuvaaminen eivät ole viimeaikoina luonnistuneet, enkä ole millään saanut itseäni raahatuksi kameran taakse, kun kuvauskohteet ja tarinat ovat olleet umpijäässä. Nämä tulppaanitkin kaivelin arkistoista, mutta suloisia ne ovat silti.

Metsäpirtti on löytänyt uudet asukkaat, jotka parin kuukauden sisällä asettuvat taloksi. Pakkailuhommista siis saatan itseni piakkoin löytää. Uutta tupasta katselen, mutta se saa tapahtua kaikessa rauhassa. Kyllä se Oikea tulee vielä vastaan. Väliaikainen punkkailu siis jatkunee vielä tovin.

Hiljaiselo ja pysähtyminen ovat olleet kohdallani kuitenkin mitä ilmeisimmin paikallaan, sillä uutta puhtia on pikkuhiljaa alkanut löytyä vähän joka saralle. Olen aloittanut opiskelut ja saankin kaivattua täydennystä sisustusalan opintoihini. Josko sitä joku päivä pyörittäisi omaa putiikkia? Saapas nähdä, mitä tulevaisuus on varannut osalleni. Tällä hetkellä kuitenkin luotan unelmiin ja uskon, että näkyvissä on pilkahdus vaaleanpunaista!


Vaaleanpunaista ystävänpäivää Sinulle!6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Heippa!

Onpa kiva kun olet "palannut", ja elämä näyttää valoisammalta, jos niin voi sanoa.

Ihanaa Ystävänpäivää Ja Laskiaista!!

-T kirjoitti...

Kauniita vaaleanpunaisia tulppaaneja, niin keväisiä!

Hiljainen hiihtäjä täälläkin... Kuulostaapa niin tutulle tuo ettei kirjoittaminen aina luonnistu! Sitä olen kokenut myös...Istahtanut olen jopa muutaman kerran varta vasten koneen äärelle blogin päivitys mielessä, mutta kun ei tule mitään tekstiä niin ei tule! No, taas varmaan aikanaan, kenties jo huomenissa..Saa nähdä

Ihanaa päivää huomiselle :)

Hannukka kirjoitti...

Aurinkoista kevättä toivotellen kaikilla elämänsaroilla :)

Hanna kirjoitti...

Kiva kuulla Metsäpirtistä "ääntä", mukavaa kun olet palaillut! Niin suloisen kaunis on tulppaanikimppu! Oikein hyvää Ystävänpäivää Sinulle :)

Miia kirjoitti...

Hiljainen hiihtäjä täällä myöskin :P ei sitä aina jaksa.. Hienoa että oot saanu lisäpuhtia! Hyvää ystävänpäivää!

sanna kirjoitti...

Kiitos. Hyvää ystävänpäivää sinullekin!