tiistai 12. tammikuuta 2010

oivallinen kahvihetkiJoulupukki toi minulle lahjaksi muutaman astian Marimekon uudesta Oiva-sarjasta. Väriltään ne olivat vihreät ja minä rontti päätin käydä vaihtamassa ne näihin mustavalkoisiin. Ja kylläpäs minä niistä tykkäänkin. Se koko sarja on mielestäni kaunis ja hauska, kun niitä voi yhdistellä mielin määrin, eikä haittaa, vaikka kupit ovatkin eripariset. Meille saapuivat siis kaksi teekuppia ja kaksi kahvikuppia. Niitä voi käyttää yksin tai hyvässä seurassa, kuten sarjan nimikin kertoo :)
Eivätkös olekin söpöjä?
Ja joulupukin tuomalla mutteripannulla keitetty kahvi maistuu erityisen hyvältä, etenkin kun sen kanssa nauttii hiukan suklaata, jota pukki myöskin muisti tuoda ihan kiitettävästi... Ja postipojan tuoma Maalaisunelma-lehti kuuluu ehdottomasti oivallisen kahvihetken sisältöön. Ihania kuvia taas tuijoteltavaksi ja unelmoitavaksi.

Tämä elämäntilanne -jossa ajatukset pyörivät vinhaa vauhtia päässä ja väliin ne pysähtyvät aivan tykkänään- on välillä aika kuluttavaa. On niin paljon asioita, joita haluaisi tehdä, niin paljon, mitä pitäisi tehdä, mutta kuitenkaan kaikkea ei vain vielä pysty tekemään. Niin paljon ajateltavaa, päätettävää ja mietiskeltävää on kuulkaa nyt tämän emännän päässä, että välillä ihan huippaa. Kunpa sitä osaisi tehdä oikeita ratkaisuja! Saisinko edes pikkaisen kurkistaa kristallipallon sisälle? Voisiko joku hiukan vihjata oikeata suuntaa?

Jaapa jaa, ehkä on ihan hyvä välillä nauttia kuppi kuumaa. Toivottelen myös Sinulle


Oivallisia kahvihetkiä

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Heips! Kuulostaapa tutulta tuo kaikki! Ideoita ja tekemistä riittää, kunhan vain olisi uskallusta tehdä kaikkia ratkaisuja. Kunpa tietäisi, että tekee oikeita päätöksiä. Mutta ei vaan voi tietää! Kunpa osaisi tehdä asioita niin ettei rasita itseään liikaa vaan huomaa koska on aika levätä sen kahvikupillisen ja tietysti Maalaisunelman tai hyvän kirjan parissa ja vain nauttia olostaan. Tosi ihana tuo Maalaisunelma -lehti kyllä mustakin :)

Marika

Hanna kirjoitti...

Onpa tosiaan oivallisia! Nuo kupposet taitavat olla tämän hetken "hittituote", kun moni muukin on niihin silmänsä iskenyt =D

PikkuBertta kirjoitti...

Nuo kupithan ovat NIIN kauniit jottaa...harmi kun itselläni jo niin monet sarjat,nyt ei kaapit enää vedä uusia...

Teija kirjoitti...

Minä oon myöskin tykästynyt näihin Oiviin kupposiin :) Mutta samaa ongelmaa, kuin tuolla Bertallakin tuossa yllä, että kaapit ei oikein vedä.. Pitäiskös vaan tehdä uskaliaasti radikaalit ja luopua vanhoista, jotta sais uusia tilalle ?? :D

Tuttuja mietteitä muutoinkin, sellanen kristallipallo olis tosi kiva!

Minttu kirjoitti...

Voi kuulostaa vaan niin kovin tutulta nuo mietteessi elämästä. Hyvin kiteytetty, luulenpa, että moni meistä jakaa ainakin osittain samoja tuntemuksia.

Mäkin oon aivan rakastunut tuohon Oiva-sarjaan, kerrassaan ihastuttava! Itse en vielä omista yhtään sitä, mutta haluaisin pikkuhiljaa alkaa noita ihanuuksia haalimaan :)

-Tommi- kirjoitti...

Hanna! Sulla on kyl intternetin kauneimmat ajatukset ja kuvat... :)

Hanna-Maria kirjoitti...

Ajatuksia lämpöä tursuavia lähettelen teille jokaiselle <3

Tommi; tunnetaankohan me?

Valloittava valkoinen kirjoitti...

ihana kahvihetkesi!