lauantai 4. heinäkuuta 2009Kesä on suloisen kaunis, vaikka kiireet töissä hiukan häiritsevätkin siitä nauttimista. Muut pirtin asukkaat ovat kyllä vaihtaneet lomavaihteen päälle ja aamuisin saan rauhassa valmistautua kukonlaulun aikaan työmaalle eikä tasaisen uninen tuhina katkea, kun painan oven kiinni perässäni. Kesäkukat ovat onneksi jaksaneet ilahduttaa kauneudellaan myös työssäkulkijaa ja olenkin melkein päivittäin kukkapuskissa pyörähtänyt poimimassa silmäniloa ja huumaavaa kesän tuoksua purnukat pullolleen.

Kaiken kiireen keskellä olen saanut muutamia pyyntöjä eri tahoilta tulla kuvaamaan pirttiämme sisustuslehteen. Ja koska elokuu tuo aikanaan mukanaan sen kaivatun loman lisäksi myös suuren suuria muutoksia elämän kulkuun, olemme päättäneet avata oven keskeneräiseen kotikoloomme. Monet suunnitelmista ovat jääneet kesken; ei ole taulu vielä päässyt seinälle, eikä ole sängyssä vielä päätyä.. Edessä on luopumista, mutta toivottavasti myös uusia ja hieman lempeämpiä tuulia. Muistojen albumiin kuvat pääsevät, vaikka asukkaista osa muuttaisikin pois.

Tervetulleeksi kuvausryhmän toivotan. On hauskaa nähdä, millaisena he pirtin näkevät ja saavatko he vangittua paremmin kuviinsa sitä hyvää tunnelmaa, joka näiden vanhojen seinien sisäpuolella on.14 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kauniita kuvia ja herkkiä tunnelmia.
Olinko vain aistivinani haikeutta sanojen väleissä?
Niinhän se on, pienissä askelissa tämä elämä, erilaisissa poluissa ja tienristeyksissä.

-TIINA- kirjoitti...

Ihanat kuva ja kaunis postaus....

Anonyymi kirjoitti...

Vähän tylsää kun et kerro mitä siellä on tapahtumassa. Epäilen avioeroa tai pirtin myyntiä. Jään odottelemaan.

Tarja kirjoitti...

Kerrothan sitten mistä lehdestä saamme ihailla kauniin kotisi kuvia enemmän. Minkälaisia muutoksia elämääsi sitten tuleekin, niin se ei ainoastaan sulje ovea vaan avaa sen johonkin uuteen...

Anonyymi kirjoitti...

Kuule sinä anonyymi.. tämä ei ole mitään saippuaa.. vaan ihan oikeaa elämää..ihanaa,että joku haluaa jakaa pieniä palasia,suloisia ajatuksia elämästään kaltaisilleen..
Ihana metsäpirtti,ihana väki!!
Oli muutos mitä tahansa,on silläkin tarkoitus.

pioni kirjoitti...

Vinkkaahan sitten syksymmällä mistä lehdestä saamme katsella kuvia kauniista kodistanne.

maano kirjoitti...

minäkin jään innolla odottelemaan tietoa lehdestä missä päässään katsastamaan kaunis kotisi :)

Anonyymi kirjoitti...

Siis tämä blogisi on kyllä minun suosikki! Tämä on niin kaunis ja kotoinen! Miten kotisi voikin olla noin harmooninen, mutta silti täynnä kotoista elämää?!
A-i-v-a-n m-a-h-t-a-v-a .
t. Hv76

Mari kirjoitti...

Voi miten kuullostaa hienolta:) Kerro sitten mikä lehti;)

Sarppa kirjoitti...

Herkkiä kuvia..ja lehti kiinnostaa minuakin..

Voimia tulevaan, oli sitten mitä tahansa

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Ihania kuvia ja tuo tunnelma!

Jaksamista tulevaan...

Viivu kirjoitti...

Aivan ihana ja suloinen blogi sinulla :) Eksyin tänne toisen blogin kautta ja taidankin jäädä seuraamaan pirtin vaiheita!

vanamo kirjoitti...

Kaikkea hyvaa sinulle ja perheellesi:}. Katselemme sitten kotiasi lehdesta...

Anonyymi kirjoitti...

Ihana blogi. Aivan uskomattoman kaunista. Vierailen usein, mutta viestiä ei vain ole aiemmin tullut jätettyä.

Olen mahdottoman ihastunut moniin asioihin pirtissänne, mutta aivan erityisesti tuohon sävyyn teidän tupanne seinällä (?). Huoneessa, jossa on ihanat ikkunat ikkunanlauta-asetelmineen ja kaksi kaunista taulua seinällä. Kertoisitko millä olette sen "aikaan saanet"?

Jään innolla odottamaan tietoa lehdestä.