lauantai 6. kesäkuuta 2009

sireenien aikaanKeittiön valtaa sireenien huumaava tuoksu. Ajatukset kääntyvät kauniisiin hetkiin. On aika keittää hyvät kahvit ja uppoutua hetkeksi kauniin sisustuslehden maailmaan.

Sireenien värimaailma on hiipiytynyt myös pikkuisina annoksina hyllyn reunaa somistamaan uusien purnukoiden myötä. Miten en ole ennen tykännyt vaalean liilasta? Juuri nyt se tuntuu niin hyvältä.

Kahvikupposen tyhjennyttyä, kaivan esiin vinon pinon sisustuslehtiäni, joista saksin talteen vain kaikkein kauneimmat kuvat. Kuvista voi löytää ripauksen unelmaa, jotka mitä ilmeisimmin tuppaavat myös toteutumaan. Haaveet ovat uskomaton voimavara! Jos haluat, voit kurkata seuraavien kuvien myötä minun haavemaailmaani. Se maailma näyttää olevan kovin pastellisävyinen ja tunnelma kuin suoraan mummolasta tai kesämökiltä. Miksei päivistään voisi tehdä unelmiensa kaltaisia?


Unelmantäyteistä viikonloppua Sinulle!9 kommenttia:

Marge kirjoitti...

Oi kiitos ihanasta unelmapläjäyksestä!!!! Muistan tuon lehden, missä oli tuo ihana kuva kuistilta, katselin sitä kauan ja hartaudella...;D Unelmasi näyttävät samoilta kuin omani!;) Ehkäpä ne enemmän kuitenkin toteutuvat tuolla kesäpaikassa, mutta yritän edes vähän saada samaa tunnelmaa tänne kotiinkin. Kesäpaikaan se on vähän helpompaa, kun se on 1920-luvun talo. Vaatii vain aikaa ja työtä...

Unelmantäyteistä viikonloppua sinullekin!!:))

Marge kirjoitti...

Ps. Minäkin otan talteen kauneimmat kuvat. Otan koko sivun ja panen kansioon ja sieltä tarpeen tullen katselen..;)

Peikonlehti kirjoitti...

I-h-a-n-a-t kuvat! Juuri niin, on eräänlainen voimavara kun on unelmia mitä tavoitella =)

vanamo kirjoitti...

Elamassa on iloittava niin suurista kuin pienistakin iloista. Mika onkaan sen mukavampaa kuin juoda kuppi hyvantuoksuista kahvia sisustuslehtia selaillen ja uppoutua hetkeksi unelmien maailmaan. :)

Sarppa kirjoitti...

Todella kauniita haaveita ja unelmia..olisipa se oma mökki..

Omat kuvasikin oli kuin sisustuslehdestä tai ehkä vielä kauniinpiakin..vaalea liila näyttää ihanalle..

Kirsi kirjoitti...

Meilläkin kukki sireenit upeampana kuin koskaan....

Mukavaa Wiikkoa!

Kirsi

Heli kirjoitti...

Ihania kuvia! Ihan samanlaisesta tykkään! Ja kuvia olen kans keräilly mutta en ole vielä saanu aikaan laittaa mihinkään.. joskus vielä sen leikekirjani teen minäkin!!

Ai niin, piti vielä sanomani.. oon tehny sellasen aarrekartan joskus vuosia sitten ja tässä kun siihen kerran törmäsin niin totesin että on tosi moni unelma siitä toteutunu.. eli kun unelmat on jossain näkyvissä niin ihan salaa ne vaan alkaa toteutumaan..

Christine kirjoitti...

Hei! Löysin juuri äsken kauniin blogisi. Silmiini osui nuo kauniit kuvat unelmistasi ja etenkin tuo aivan ensimmäinen kuva, jonka olen joskus aiemminkin nähnyt, teki minuun vaikutuksen. Muistelisin joskus lukeneeni jostain, että kyseisen kuistin/kodin omistajalla olisi blogi. Sattuikohan lehtijutussa lukemaan mahd. blogin nimeä tai muuta informaatiota kodin omistajasta? Ja vielä yksi kysymys, muistatko mistä lehdestä ko. kuva on?

Kiitos paljon sinulle ja lämpimiä kesäpäiviä toivottelee
Christine

POMPOM kirjoitti...

Samaa lilaa pukkaa meilläkin. Ja tyttö sai haluamansa vaaleanpunaisen huoneen.
Rakastan kotisi seinien värisävyjä. Edelleen. Jään odottelemaan lehtikuvia!