perjantai 22. toukokuuta 2009

kirpputorilta löydettyjäÄityliinin luona Keski-Suomessa vieraillessa, yksi päivä vietetään yleensä sisustuspuoteja koluten ja kirpputoreja kierrellen. Tällä kertaa matkaan tarttui mukaan yksi vanha kannu, johon piti ostaa tietysti myös lankaköynnös Viherlandiasta sekä mintun vihreä herätyskello, joka raksuttaa edelleen varmasti ja varsin äänekkäästi... Jotenkin sen äänessä on kuitenkin jotain kumman tuttua ja rauhoittavaa..
Enkä voinut kävellä myöskään näiden tarpeellisten tavaroiden ohi..Suloisia viikonlopun hetkiä Sinulle


12 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Kauniita ovat ostoksesi! Ihana tuon kellon väri :)

Unknown kirjoitti...

Huohh! Ihania!
Kaunista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

miun maun mukaisia löytöjä. mullakin tuo kirpoilla kiertely on nostanut päätään, onkohan kausiluontoista eli kevään ja kesän juttuja... mene ja tiedä.

Vekarus kirjoitti...

Ihana kello ja muutenkin hienoa löytöjä!

Piritta kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt! Tykkään erityisesti kannusta ♥

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Täällä kanssa ihastuttaa kellosi väri! Muutkin löydöt ovat tuikitarpeellisia! Huolisin meillekkin.

Mukavia kevätpäiviä teille sinne metsäpirttiin!

MK kirjoitti...

Kivoja löytöjä! Kyllä taas iskee hinku päästä kirppikselle... Kirppislöytöjä on aina niin kiva tehdä, koskaan ei tiedä etukäteen mitä kaikkea kivaa vastaan tulee! Ihana bgogi sinulla!

Minttu kirjoitti...

Ihania löytöjä :) Kirpparit ovat kyllä varsinaisia aarreaittoja! Itsekin ostin joku aika sitten tuollaisen vanhan maitotonkan, jossa nyt säilytän kapustoja..

vanamo kirjoitti...

Valkoinen kannu on miltei aina kaunis. Hyva loyto.

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Hyvät ostokset olet tehnyt!
Ja tuossa edellisessä postauksessa oleva tuoli omenapuun katveessa on aivan ihana!
Meillä on ajankohtaista terassikalusteiden hankinta tänä kesänä ja haaveilin valkoista kalustoa kuten teilläkin näkyy olevan. Myyjät huonekaluliikkeissä olivat kuitenkin sitä mieltä ettei koivujen katveeseen valkoista pidä hankkia. Mitä mieltä sinä olet, sotkeeko koivu pinnat? Miten olet saanut pidettyä ne hyvänä?
Terv.Marjut

Hanna kirjoitti...

Oi maitotonkka! Mistä saisin tonkan itsellekin, se olisi ehdottoman tarpeellinen ;)! Maitotonkkaa olen metsästänyt ties kuinka kauan, eikä ole vielä vastaan kävellyt... Ihania löytöjä ovat kaikki muutkin!

Pauliina kirjoitti...

Moi Hanna-Maria!

Tulin kurkistamaan uudet päivitykset, ja aivan ihania kuvia olet taas laittanut! Tuo kirpparilta löytämäsi herätyskello on ihana! Itsekin olen koittanut sellaista metsästää, mutta ei ole vielä kohdalleni löytänyt....

Mukavaa viikonloppua Sinulle!

-Pauliina