lauantai 18. huhtikuuta 2009

Vihervaaralaiset...Adan huoneessa, nukkekodin edustalla tapahtuu kummia. Siellähän näyttäisi olevan vieraan näköistä väkeä sekä muuttokuorma. Joulusta asti tämä talo on ollut vailla vakituisia asukkaita, joten kyllä heitä onkin odotettu! Talo vain taitaa olla vielä kovin keskeneräinen ja sisätyöt kokonaan tekemättä, joten remontti on mitä ilmeisimmin pian alkamassa.

Muuttokuorman päällä olevan kyltin perusteella he taitavat olla Vihervaaralaisia. Äiti ja isä, kaksi lasta ja kehtokin on kuormassa, joten perheenlisäystä on ilmeisesti odotettavissa. Myös taloudenhoitaja heillä näyttäisi olevan. Tuskin maltamme odottaa, että pääsemme tutustumaan heihin.

Alakerran erillisen siiven edustalla istuskelevaa rouvaa haastattelimme sen verran, että kuulimme hänen olevan perustamassa tuohon tilaan pientä puotia nimeltään Puotila. Sofia-rouva odottaa vielä muuttokuormansa saapumista, mutta olipas hauska tavata hänetkin!


Metsäpirtin touhujen lomassa pääsette kurkistelemaan jatkossa myös Vihervaaralaisten remonttipuuhiin ja katsomaan, kuinka heidän asettuminen taloksi oikein alkaa sujua.

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oih.. mistä oletkaan löytänyt noin ihanat kalusteet ja nuket,kysyy neiti A:n kummitäti täältä Pasinan-kylänraitilta:)Nehän ovat juuri täydellisen sopivat ja juuri tuollaisia olin minäkin ajatellut ja etsiskellyt..kuitenkaan niitä löytämättä! Oikein ihanaa aurinkoista lauantaita sinne teille kaikille rakkaille!!

Kirsi kirjoitti...

Voi mä niin haaveilen kans joskus tekeväni nukkekodin itselleni... toi talo ja kalusteet passaa kyllä tosi hyvin yhtenn.

Mari kirjoitti...

Mielenkiintoiselta vaikuttaa! Minulla on tuolla vaatehuoneen perukoilla nukkekoti joka odottaa kasaajaansa...

ANNI kirjoitti...

Voi kääk, miten kaunis nukkekoti ja ihania asukkaita:) Kiva nähdä, miten Vihervaaralaisten remontti etenee!

Maria kirjoitti...

On yö ja talo hiljainen, mutta yhden ihmisen hengitys on kovin kaitainen, jotta uni ei jaksa kulkea... Täällä aikaani kulutan blogeissa...

Olen tässä selannut blogiasi suuntaan jos toiseen. Niin kaunista ja tunnelmallista, että kyyneleet on silmissä.
Kaikkea hyvää tulevaan viikkoosi ja aurinkoa päiviisi! :)

POMPOM kirjoitti...

Toivottelen vihervaaralaisille onnea uuteen kotiin ja jään odottelemaan kuulumisia, kuinka mahtavat kotiutua kauniiseen kotiinsa :)

Suvi kirjoitti...

Voi Hanna, en malta odottaa, että pääsemme käymään teillä! Lähdemme kuukauden päästä viikoksi etelään, mutta sitten odotamme jo teidän kohtaamista! Halit ja soitellaan!
-Suvi

Sarppa kirjoitti...

Siis miten mahtava talo, nuket, kalusteet, tarina..ihan kaikki

Hanna-Maria kirjoitti...

Heippanen kaikille piipahtajille!

Mukavaa nähdä taas uusiakin nimiä joukossa. Ja Suville suuren suuri halaus!! Kesällä tavataan ja rutistetaan niin että kylkiluut paukkuu :)

Kalusteet ovat Minimaailmasta. Kaippa nämä kalusteet pitäisi jonkun mielestä väkertää alusta asti omin kätösin, mutta ehkä minusta ei löydy ihan niin paljoa näpertäjän vikaa. Jotain olen kyllä jo väsäillyt...


Aurinkoa <3

anja kirjoitti...

Hurjan kaunis koti teillä! Yritin etsiä kuvia Pirtistä ulkoa, muttei niitä taida olla??
No mutta, tuo nukkekoti oli ulkoa päin kuvattu, ehkä se riittänee... Onko sulla tuon Vihervaaran nukkekodilla oma blogi? Muistaakseni sen niminen blogi on olemassa???

anja kirjoitti...

Äh, hokasin ettei tuosta pääsekään blogiini kun se ei oo bloggerissa, joten tässä linkki:
http://kuuralehto.vuodatus.net