lauantai 6. joulukuuta 2008

joka ikkunalla kaksi kynttilää


Juhlapäivä valkeni aurinkoisena ja kauniina. Pakkanen huurrutti luontoa ja maisema sai mielenkin kirkastumaan. Kynttilöitä sytytellään tänään jokaisen pirtin akkunalle, niin myös Metsäpirttiin. Kynttilänjalkoja ei vain meinannut komeroiden kätköistä löytyä tarpeeksi, mutta voihan niitä viritellä vaikkapa vanhoihin pulloihin.

On meille muuten muuttanut yksi nissekin tuohon kuistin soffalle. Se saapui postitse Maikin puodista ja tuossa se nyt istua nököttää. Pikkuinen annos punaista ja kynttilän valoa riittää viemään ajatukset himppusen lähemmäksi joulua.


Tervetuloa joulutunnelma
9 kommenttia:

Maria Kiiveri kirjoitti...

Moikka!
Hyvää itsenäisyyspäivää:)
Voihan herran pieksut, se olit siis sinä kenelle tuo nissetyttö tuli:)
Ai kun ihanaa! Voi kun olisin tiennyt että se olet sinä, niin olisin kyllä laittanut jonkun pikku extran sinne pakettiin mukaan! Olet ilahduttanut ja inspiroinut omilla jutuillasi ja todella kauniilla kuvillasi minua niiiiin paljon, kiitos!!:)
Kyselit lautastellnigistä.. Tasan 1kpl löytyy vielä. Yritin tilata niitä lisää, mutta en kyllä löytänyt niitä enää Blossomin sivuilta, nyyh.. Ehkä niitä tulee sinne lisää?!
Hauskaa illan jatkoa!
Terkuin Maikki mereltä

Aatulan Äiskä kirjoitti...

Hieno nisse siinä soffalla:) Meillekkin muutti ensimmäinen lajiaan, pienin kaveriporukasta ja nyt niitä haluaisin jo lisää. Sinulla on kuistilla tuo sohva mistä itse jaksan vaan haaveilla, meinasin tänne uuden kodin keittiöön, mutta tiukille menee tilan kanssa. Harmi. Hyvää itsenäisyyspäivää Metsäpirttiin!

"Kantriina" kirjoitti...

Oikein tunnelmallista Itenäisyyspäivää! Ja kiitos ihanista kuvistasi... miullakin nissejä istuu jo siellä täällä :)

Ritva kirjoitti...

Terveisiä pienestä talosta maalla - blogista. Minäkin tykkään täällä maalla asua. Hyvin näkyy tähtitaivas ja kuutamo. Seuraamme takapihan lintulaudan elämää ja nautimme kun on hiljaisuutta ja tilaa olla ja elää.
Kivat tunnelmalliset kuvat. Hauska nalle ja nisse :)

Hanna kirjoitti...

Voi kun ihanan tunnelmallisia kuvia!!! Niin on jo joulun tuntua :) Hyvää adventtia!

Pikku-Pihlajan Merja kirjoitti...

Kurkistus pirttiinne :) Ihanan tunnelmallista ja nuo lasipullothan on just parhaita kynttilänjalkoja!

Miutakii himottelisi tuommoinen nisse... Verannalle ptäisi ehdottomasti saada joku tonttu. Hmmm...

titta kirjoitti...

Kauniita tunnelmakuvia. Leppoisaa sunnuntaita ja toista adventtia :)

Maria kirjoitti...

Kauniita, tunnelmallisia, inspiroivia kuvia - Kiitos niistä.
Mekin asuttiin ennen maalla. Noita pihatunnelmia ja rauhaa sieltä kaipaan (pitkiä välimatkoja en :) ), mutta onneksi täällä kaupungin kupeessakin on vielä metsää ja omaa pihaa.
Onnellista Joulunodotusta! :)
Täällä kurkistelen ja joulumieltä etsiskelen... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Jonkun toisen blogin kautta tänne löysin, aivan ihanan tunnelmallisia kuvia =) Tulen varmaan toistekin! Mukavaa joulunodotusta toivottaa Riikka kera neljän pojan