lauantai 30. elokuuta 2008

päivä kaupungilla


Tänään vietimme tyttöjen hurvittelupäivän kaupungilla. Ada sai entisestä päiväkodistaan sydänystäväkseen Sofian ja iloksemme perheemme viihtyvät yhdessä mitä parhaimmin. Olemmekin saaneet sydänystäviä kokonaisen perheen verran. Tänään siis Ada, Sofia ja me äidit suuntasimme kohti kaupunkia. Vietimme aikaa kauppatorilla, kahvilassa ja putiikeissa. Nauroimme, höpötimme, kiukuttelimme ja kaikkia ihan tosissaan. Sen verran rakkaita ovat nuo naiset, että tunteita käydään läpi laidasta laitaan. Se on oikeaa ystävyyttä.
Tuliasina toimme kotiin auringonkukkia, kanttarelleja, ulkosaunaan tervantuoksuisia tuulahduksia, Adalle tyttöjen ihanuuksia ja minä sain uuden pellavaisen huivin.
Päivä oli ihastuttava, mutta vei ainakin meistä äideistä mehut aivan tyystin. Päivästä puhutaan varmasti pitkään ja sen voimin jaksetaan taas seuraavaan tapaamiseen asti. Kohta aion laulaa lapsukaiselleni tuutulauluja, sytyttää sitten nämä oranssinkaipuuseeni ostamat kynttilät (kynttelikkö on hieman jouluasetuksilla koristeltu, mutta en anna sen nyt häiritä... ja katsopas, kun ikkunastakin vielä iloisesti puuttuu vuorilaudat ja pokat, noh... väliäkö tuolla), ja uskoisinpa suovani itselleni lasillisen punaviiniäkin. Unta ei varmasti tarvitse pitkään odotella.kauniita unia Sinulle5 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Sytytä kynttilät ja
kaada lasiisi puna-
viiniä. Ennen kuin
alat syödä, kohota lasi
itsellesi. Seurasi on
paras mahdollinen.

DANIEL HALPERN

Wanhatar kirjoitti...

Kuullostaapas mukavalta ja voimia vieneeltä reissunne:) Pirteää syyskuun ensimmäistä päivää sinulle!

Mari

Peikonlehti kirjoitti...

Hassua miten sitä itse kiinnittää huomiota "epäolennaisuuksiin", en siis olisi huomannut koko vuorilautojen puuttumista jollet olisi niistä maininnut... Keskityin kauniiseen kymttelikköön ja huiviin =)

sateenkaarentaa Ilona kirjoitti...

Katse jäi kyllä kynttilöihin kiinni, ihanalle kuulosti naisten päivä niitähän me kaikki tarvitaan
mukavaa syysviikkoa
ilona

Hanna-Maria kirjoitti...

Kirpeää syyskuun ensimmäistä päivää!

Sirkka; ihana ajatus, tuossa uskossa on hyvä aloittaa uusi kuukausi :)

Mari; tulisieluiset lapsemme ovat yhdistelmänä äidit lamauttava, mutta lasten keskinäinen ilo on jotain suuren suurta. Hymyä sinulle :)

Peikonlehti; onneksi itsekin sokaistun kaikelle keskeneräisyydelle täällä remontin keskellä. Huomasin vain itse tuota kuvaa katsoessani pari epäkohtaa...

Ilona; naistenpäivät ovat ilomme :) Kiva, kun poikkesit, tulehan toistekin.

Kaunista syyskuuta toivon teille kaikille!