maanantai 4. elokuuta 2008

kotiinpaluu


Kesän aikana olemme kuluttaneet valtakunnan tieverkkoa eteläisessä ja keskisessä Suomessa ristiin rastiin. Sukujuhlia on riittänyt usealle viikonlopulle ja kaunista maatamme olemme saaneet ihastella matkan varrella. Tämä Viimeisin viikonloppu juhlittiin rakkaan mumpskelini 80-vuotis juhlia mummolan pihapiirissä, näissä maisemissa. Voi kunpa ne olisivat hieman lähempänä. Kenenköhän idea oli muuttaa niin kauas, kysyn vaan.. Taisin olla osallisena tuossa päähänpistossa.Tämä Wilho-kisuliini ei ollut päivänsankari, mutta taisi nauttia vähintään yhtä suurta suosiota.Kotiin on kuitenkin aina hyvä palata, onneksi on niin. Vaikka muualla olisi miten kaunista ja ihanaa hyvänsä, ei missään ole sitä tuoksua ja tunnelmaa, kuin kotona. Joku viisas on sanonut, että "koti on siellä, missä sydän on onnellinen", niinhän se taitaa olla.Rippunen mummolan viljapeltoa oli kuitenkin napattava mukaan.

4 kommenttia:

MarijaMaiju kirjoitti...

On kaunista kotonanne:) Ihana kisuliini ja tuliainen mummolasta... Oma koti on kyllä kieltämättä paras paikka maan päällä!

Mari

MarijaMaiju kirjoitti...

Psst... Blogissamme on sinulle tunnustus:)

Mari

Ilona kirjoitti...

Voi miten suloinen kissi! Taitaa olla ihan pieni vielä? Ja kauniit ohrat otit tuomisiksi.

Hanna-Maria kirjoitti...

Huomenta ja kiitos, että olette käväisseet pirtissämme. Kisumisu on 2:n kuukauden ikäinen ja Wilho nimeltään. Oli raukka aivan näännyksissä pienten hellyyttään jakavien lapsukaisten seurassa.

Marille suurkiitos tunnustuksesta, olen todella otettu ja yllättynyt. :)

Ihanaa kirpsakkaa elokuista päivää toivon ihanaisille naisille.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3