maanantai 25. elokuuta 2008

pitsiä ja pilkkuja postista


Voi mikä ihana päivä. Postipoika oli piipahtanut kylän postitoimistossa ja siellä odotti Ihan pienestä putiikista saapunut paketti. Jotain tarpeellista, kaunista ja ihanaa mielen virkistykseksi paketista löytyikin. Kaunista pistiä hurmaavassa puisessa rullassa. Tästä rullasta tulee varmasti ompelupöytäni kaunistus. Ja sitten ensi kevättä jo ajatellen; yrttitikkuja. Jospa nämä saisivat minut sitten heräämään ajoissa kylvöpuuhiin...pitäisikö tätä hennoa leikatakin?
Ensimmäinen paikka pitsille on tässä. Yläkerran aulassa olevat lasitiiliviritykset ovat jotenkin aika kauhistuttavat, etenkin tuo kuplainen pintakuvio. Mutta koska remonttivarallisuutemme käsittää vain muutaman hassun roposen, saa tämä ihanainen pitsi risukranssin kera kaunistaa tätä nurkkausta. Jos jostain löydän sellaista mattapintaista lasiteippiä, jolla nuo kuplat voisi peittää, laitan ne viimeiset hiluseni välittömästi likoon.
Verhot eivät muuten vieläkään ole ikkunassa. Odottavat nähkääs ikkunanpokia.

Ja mitäs paketista sitten löytyikään? Ada sai uuden kerhokassin ja sitten yllätykseksi putiikin Mailta syntymäpäivälahjan ja tietysti pilkkuihin käärittynä. Paketti sai välittömästi kyytiä innokkaan neitokaisen käsittelyssä. Yritin kyllä kovasti kyhätä paketin uudestaan kokoon kuvausta varten, mutta ei siitä ihan yhtä sievää tullut kuin se Main paketoimana alunperin oli. Kahvikekkerit laitettiin pystyyn ja ihan piparien kera. (Leivottiin Adan kanssa viikonloppuna pahvista) Kiitos Mai, olet kyllä ihana :) Se sateenvarjo on muuten myös jo kovassa käytössä prinsessaleikissä.
Kaunista arkea11 kommenttia:

Iida kirjoitti...

Aivan ihana ja tunnelmallinen blogi sinulla! Selasin kaikki postaukset läpi, niin kauniita kuvia!
Saanhan lisätä tämän listalleni?
-Iida

Katinkainen kirjoitti...

Minäkin hölkkäsin ihastelemaan sivujesi herkkää ja suloista tunnelmaa!!!<3<3<3
Pyykkikoneen tyhjennykselle tästä pian riennän,mutta ennen sitä rutistan sinua sydämeni pohjasta ja kiitän kaikellani,sillä sinä olet erityinen ja ihastuttava mamuska!!!!=O)
Kiitos,että olet!!!
Kiitos,että jaat kauniin arkesi pilkahduksia iloksemme!!

Wanhatar kirjoitti...

Kyllä pitsi vaan on somaa:) Ihan vaikka vain rullalla... Kivasti koristit kranssin. Mukavaa viikon jatkoa teille:)

Hanna-Maria kirjoitti...

Tiistaitervehdys, kiva, kun kurkkasitte meitin touhuja :)

Iida; mukava saada sinut vierahaksi ensimmäistä kertaa! Olen iloinen, jos haluat pirttimme lisätä listallesi :) Tervetuloa siis pian uudelleen!

Katinkainen; rutistus ja hymyn pilkahdus Sinulle. Et tiedäkään, miten paljon iloa olen Sinun sivuiltasi saanut <3<3<3

Wanhatar; iloa, valoa ja hymyä <3<3<3

Inkabella kirjoitti...

Kiitokset kauniista kuvista! Ihanainen blogi sinulla:)

Sari

Peikonlehti kirjoitti...

Minulla on kanssa noita samanlaisia yrttitikkuja, jotenkin ne ovat todella suloisia =)

Ihanaan pakettiin oli lahja kääritty, samanlaista vaivaa kun jaksaisi aina itsekin nähdä. Paketti kun jo itsessään voi olla eräänlainen lahja =)

Ilona kirjoitti...

Oi, mitä pitsiä!

tiina kirjoitti...

Voi kuinka kaunis tuo pitsirulla.. :) miulla tuota samaa mutta ostin vain pikkuisen pätkän vanhojen saksien koristukseksi... :)

Hanna-Maria kirjoitti...

Syksyinen tervehdys myös Inkabella, Peikonlehti, Ilona ja Tiina.

Sarppa kirjoitti...

voi miten kaunis kuva pitsirullasta ja saksista, tuollaisia rullia minäkin tahtoisin..

Eena kirjoitti...

Moi!

Sinulla on kyllä mielenkiintoinen ja kaunis blogi , kuten myös koti, johon pääsee tätä kautta kurkistamaan. Olen blogiasi pitkään taustalla seurannut, ja tänne tulee palattua aina uudelleen ja uudelleen - täältä löytyy niin paljon katsottavaa ja tutkittavaa. :)