tiistai 16. syyskuuta 2008

lämpöä vilpoisiin iltoihin


Olen vilukissa, joka pukeutuu kotona ja etenkin yötä varten viehättävästi väljähtäneisiin sarkahousuihin, kulahtaneisiin säärystimiin ja ränsistyneisiin villaisiin tossukoihin. Pyydän anteeksi lähiympäristöltäni :) Tähän on luvassa pientä parannusta, sillä Marin puodista tilaamani paketti sisälti ensiaputarvikkeita palelevaisille jaloilleni. Kaunis kuumavesipullo ja viehättävät tossukaiset, jotka kyllä kotona ystävällisesti teilattiin jo mummomaisiksi, mutta minkäs luonnolleni voin; mummo mikä mummo :)Kauniista puketista löytyi myös yllätyksenä kaunis rasiallinen tulitikkuja, jotka houkuttelivat sytyttelemään kynttilöitä sekä herkullisen näköiset karamellitangot. Kiitos Mari. Maltammekohan Adan kanssa mielemme karkkipäivään asti... Onneksi miesväki ei meillä niin makeisista välitä.

lämpöisiä ajatuksia Sinulle


9 kommenttia:

Leena kirjoitti...

Oijoi, onpa ihania!
Minäkin palelen herkästi ja harrastan kerrospukeutumista öisin... ehkä pitäisi tilata Marilta kuumavesipullo... tossutkin kelpaisivat tälle mummolle.

Wanhatar kirjoitti...

Kiva kun paketti tuli perille:) Kauniita kuviakin otit ostoksistasi... Nyt olen virkkaamassa tytöille tossuja. Saas nähdä mitä niistä tulleepi! Lämpöä keskiviikko-iltaanne sinne Metsäpirttiin.

Mari

Sarppa kirjoitti...

Kauniit on mummo töppösesi..itse käytän todella harvoin villasukkia..

Joulun satu kirjoitti...

meillä nuo aino töppöset täällä töissä korvaa villasukat ja jotenkin kotonakin olen ihastunut niissä tossutteluun, jos vain Neilikka nukkuu muutoin tossujen tupsut on jossain muualla kuin tossuissa.
mukavan tunnelmallista syyspäivää
ilona

Katja kirjoitti...

Tosi kauniit tossut, kelpaisi tällekin mummolle :)

mimosamamma kirjoitti...

Söpöt ovat uudet tossusi ja miten voikaan saada näin kauniita kuvia vain muutamasta tavarasta, oih:) Tossukoita, sukkia pässinpökkimiä tarvitaan meillä monta paria. Vanhan talon lattiat ovat viileät jopa kesällä ja talvisin minulla on kahdetkin villasukat päällekkäin...
Lämpimiä terkkuja

Marja

Hanna-Maria kirjoitti...

Iloinen tervehdys hymyn kera:)

Kiva, kun olette jättaneet taas viestiä. On niin mukava "kuulla" muidenkin aatoksia :)

Toivon teille kaikille ihastuttavaa viikonloppua!

Ilona kirjoitti...

Oikein kauniit tossukat. Ja niin tunnelmallisia kuvia! Tuli hyvä olo.

maano kirjoitti...

mielettömät töppöset .. minäkin töpöttelen iltaisin töppöset jalassa ..hih eripariset sellaiset :)