sunnuntai 21. helmikuuta 2010

pIkKuPuUhAsTeLuAJokunen aika takaperin kerroin meille muuttaneesta nukkekodin väestä. Yhden kerran esittelin teille parvekkeen kivetysremontin etenemistä, mutta muutoin on ollut kovin hiljaista tuolla Vihervaaran suunnalla. Kunnes tässä Adan kanssa saimme innostuspuuskan ja tilailimme Minimaailmasta kuormallisen tarvikkeita ja suuntasimme kaiken tarmomme talon kunnostamiseen. Nyt on seinät tapetoitu, etten sanoisi varsin kukikkaasti ja romantiikannälkää upotettu mööpeleiden valintaan. Ja tältä Vihervaarassa nyt näyttää:


Puotilassa Sofia-neiti odottelee ensimmäisiä asiakkaitaan. Kahvilasta puuttuu vielä pöytä ja tuoli, mutta noutokahvia voipi jo hakea.Olohuoneen mööpelitkin ovat minimaailmasta, mutta tuo sohvakalusto kaipaa vielä kipeästi tuunaajan reipasta otetta, mutta kelvannee toistaiseksi. Nurkassa tönöttävän pönttöuunin olen askarrellut salaatinkastikepullosta :)Makuuhuoneen seinällä oleva taulu on väsätty etiketistä, jota esittelin täällä.Kyökki on Alma-neidin valtakunta.
Vetokärryt on tehty jätskitikuista, jotka ovatkin muuten tosi hyödyllisiä kapistuksia!ja puuhastelu jatkuu...

21 kommenttia:

H ennA kirjoitti...

Upeasti sisustettu nukkekoti! Kerta kaikkiaan mahtava... :-)

Mia Chilen Peikkokukkulalta kirjoitti...

Oih ja voih, miten ihana rautasänky! Muutenkin kaunista. Miten olet tehnyt pönttöuuniin tuon koristeellisen yläosan? Taidan mennä itsekin Minimaailmaan vierailulle. Niiden huonekalujen "laivaaminen" Chileen ei tule liian kalliiksi:)

Hanna-Maria kirjoitti...

Mia Chilen peikkokukkulalta;

Pönttöuunin koristereunus on tehty pitsistä. Päälle vaan runsaasti maalia, niin hyvä tulee :)

Minimaailmassa menee aivan pää sekaisin, niin ihana paikka se on!

Saara kirjoitti...

Ihana nukkekoti! :) Tosi suloinen! Ja miten oletkaan keksinyt tehdä pönttöuunin salaatikastikepullosta ja vetokärryt tikuista! =) Loisto ideoita!

Anonyymi kirjoitti...

Uskomatonta..ajattelin juuri tänään lukiessani blogiasi,että mitä mahtaa kuulua Vihervaaraan? :)Ja sitten..ta daa ihania kuvia!!Upea pönttöuuni!!

Krista (Pienelle kullanmurulle terveisiä!!)

sariw kirjoitti...

Vau, miten hieno pönttöuuni !
Ja koko sisustus asukkaineen on niin käsittämättömän kaunis : )

Nina kirjoitti...

Voi kun saisi asua nukkekodissasi! Ja hienoin kaikista oli pönttöuuni!

pioni kirjoitti...

Kyllä Vihervaarassa on kaunista.

asta kirjoitti...

Ihastuin suunnattomasti nukkekotisi herkkään tunnelmaan. Itsekin olen sisustanut uutta valkoista "kartanoa".

terveisin Asta

Hanna kirjoitti...

Voi että, ihana nukkekoti!!! Omani on aivan retuperällä.=o) t:hanna

Pauliina kirjoitti...

I-H-A-N-A-A!! <3 <3

Eena kirjoitti...

Onpa uskomattoman hieno nukkekoti! Tuo nukkekotiharrastus viehättää ihan hurjasti ja tällaiset blogit vain lisäävät sitä, mutta en uskalla aloittaa - jäisin kuitenkin koukkuun niin, ettei aika enää muuhun riittäisikään.

Anonyymi kirjoitti...

Oi ku ihana! Oletko ite tehny kaikki noi? Ja saanko kysyä että mitä teet noilla, kenties itse vai annatko lapsien käyttöön? :D

Maaka kirjoitti...

Samainen nukkekoti mullakin työn alla aika alkutekijöissä vasta kuitenkin. Ja paikan nimi on Vihermaa :D Mammani syntymäkodin mukaan :)

文章 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,AV女優,美女,成人圖片區,080苗栗人聊天室

maano kirjoitti...

voi viude mitä kuvia , mielettömiä :)

kiitti ihanasta kommentista :)

Krista kirjoitti...

Keinuheppa---se vasta on suloinen! Mieletön nukketalo!

Mari kirjoitti...

Tervetuloa kurkistamaan mun uutta blogia;) Postaileppas pian kuulumisianne:)

Maarit kirjoitti...

Minä olen ihaillut blogiasi silloin tällöin. Todella ihastuttavaa katseltavaa. Oi oi, koskakohan minä saisin sen nipistyksen. Ja aloittaisin tekemään tosiaan omaani?.

Une Fée Citrouille kirjoitti...

So lovely !

Muruska kirjoitti...

Ihana harrastus! Ehkä sit joskus kun on omia lapsia niin vois ruveta näpertelemään :D Tampereelta löytyy paljon nukkekodin tarvikkeita ja vanhanaikasia KESTÄVIÄ lastenleluja liikkeestä nimeltä Nukkela: http://www.nukkela.fi/ Tutustumisen arvoinen paikka