maanantai 15. helmikuuta 2010

arjen suloaKenenpä arkipäivään eivät pyykit ja tiskit kuuluisi ihan vakiona? Tiskivuoret tursuilevat ja pyykkikori pullistelee tuskissaan, jos antaa laiskottelulle hetkenkään valtaa. Jos siis näitä hommeleita voi mitenkään tehdä itselleen mieluisammiksi, niin sekös perheenäideille suotakoon. Tunnustaudun siihen turhamaiseen ryhmään, jolle estetiikka aika useinkin ampaisee käytännöllisyyden edelle. Vaikka eiväthän nuo kaksi toisiaan välttämättä pois sulje. Tässäpä siis muutama näpsäys pyykkinurkkauksestamme:
Suloisia arjen hetkiä Sinulle!

8 kommenttia:

Hannukka kirjoitti...

Kaunista, paremmalla mielellä on mukavampi pestä pyykkiäkin :)

Vekarus kirjoitti...

No, kyllä kelpaa pyykätä!

Saara kirjoitti...

Tosi kaunista! :) Ja tuo pyykkipoikakoppa on aivan ihana, teksti myös.. :)

pioni kirjoitti...

Kyllähän sitä mieluusti kauniita asioita katselee, kun pyykkejä viikkaa:)

Hattaramaa kirjoitti...

Minullakin on noita ihania vanhoja pyykkipoikia! Ne vaan on vielä 3kk kuluttua ostostakin rojukasassa jossakin. Minä olen ihan toivoton tapaus! Onneksi näen, että ne olisivat tosi kauniita noin laitettuna!

Henska kirjoitti...

Ihania ideoita!

Nuo vanhat pyykkipojat ovat suloiset. Harmi, ettei meillä ole kodinhoitohuoneessa tasoa mihin moisia kivouksia voisi laittaa. Tuo idea sipulikukista tuossa kannussa on kiva. Taidan kopsata ideasi kun sama kannu löytyy täältäkin :)

<3 Henska

Kirsikka kirjoitti...

Kyllä on kiva tosiaan pestä pyykkiä, kun on vähän silmällekin iloa. Minä tosin tykkään pyykkäämisestä muutenkin eniten kaikista kotitöistä. Varsinkin lasten vaatteita on niin mukava ripustella kuivumaan:)

Teija kirjoitti...

Onpa tosiaan ihanaa arjen estetiikkaa!