keskiviikko 28. tammikuuta 2009

vapaapäiväPieni huilitauko työstä. Aikaa omalle itselle, omille ajatuksille ja tuntemuksille. Muutaman päivän ajan saan tehdä mitä huvittaa. En tee suunnitelmia, en hermoile, enkä murehdi turhia. Lupaan sen itselleni!

Kuitenkin myös tänään pyykit ovat pyörineet koneessa, puhtaat ovat viikkautuneet kaappeihin ja muutamat niistä odottelevat silittäjää. Tänään tuokin homma kuitenkin tuntuu hyvältä. Kun kukaan ei siihen minua tänään pakota, se vain sattuu huvittamaan juuri nyt :)
Olen kyllä aikamoisen laiska silittelijä ja suorastaan ällöksyn sitä hommaa, mutta tänään haaveksin sellaisesta kauniista silityslaudasta, jonka voisi antaa olla aina esillä. Sellaisesta puisesta, uudesta tai vanhasta. Kunhan vain olisi kaunis, eikä sitä tarvitse hinata joka kerta piiloon. Juu sellaisen haluan.Tänään(kin) olen suunnitellut aloittavani remontti- ja sisustushommelit tässä Adan kammarissa. Sunnuntain kunniaksi Adan kanssa päätimme repiä jo alas hirmuiset keltaiset tapetit ja ruusuboordit. Kyllä meillä olikin hauskaa ja heti huone näyttää kauniimmalta, vaikka seinään jäikin vielä se tapetin paperiosio, vain se kaamea muovipäällyste lähti irti. Nyt seinät kuitenkin antavat tilaa ajatuksille ja haaveille. Muhikoot ne nyt vielä tovin, ennen kuin muovimatto saa kyytiä ja seinät uutta pinnoitetta ylleen. Myös nukkekoti kaipaisi sisustajaa, ehkäpä tässä jokin päivä aloitan...Tällainen plakaatti saapui pyykkimuijan vapaapäivää ilahduttamaan sekä Hattarakarusellin Mirvalta että Raparperin alla luuraavalta Riikalta.

Kiitos <3

Ja mukana oli vielä tehtävänanto: Tunnustuksen saajan tulee kertoa viisi asiaa, joista on riippuvainen.

Hmm.., onpas vaikea. Olisikohan ne vaikka tällaiset asiat:

1. läheisyys
2. hellät sanat
3. kauneus
4. musiikki
5. aurinko

Olkoon nämä, ilman näitä kuihtuisin ja lakastuisin pois. Riippuvuutta siis.


Lähetän tämän plakaatin eteenpäin Wanhattaren Marille, Pikku-Pihlajalle sekä Björkbackan Leenalle.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

onnea tunnustuksesta .. silitys ei ole minunkaan lempipuuhaa , mut se vanha silityslauta olis ihku

maano

Minttu kirjoitti...

Hei!
Onnittelut tunnustuksesta ja ehdottomasti olet sen ansainnut, sillä blogisi on niin kaunis! Niin kauniita kuvia nytkin täällä... Silittäminen ei ole kyllä minunkaan lempipuuhaa... Mukavaa päivän jatkoa!
P.S Pahastuisitko, jos linkittäisin blogisi suosikkilistalleni??!
-Minttu-

Hanna kirjoitti...

No mutta sinähän olet kovasti touhunnut, minä en ole tänään saanut mitään aikaiseksi... enkä taida saadakkaan :) Jos vain löhöttelisi tämän päivän...
Niin kauniita ovat kuvasi jälleen, ihan silmä lepäsi niitä ihastellessa!
Mukavan keskiviikon toivotukset :)

Mari kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta:) Yritin jo vähän siihen vastaillakkin!

Ihanat kuvat taas. Nyt toivotan sinulle ihanaa vapaata. Nautihhan siitä!

Ilona kirjoitti...

Huomasin vasta, että olet palannut. Ihanaa!

*Katinkainen* kirjoitti...

Täällä meikäläisen
lempilaulut lallattelee!!!!<3<3<3
Minä inhoan silittämistä ja ikävä kyllä olen ajautunut,joutunut,jämähtänyt lasten kouluvaatteiden
silitykseen joka kouluaamu!!!=O(
Minäkin vähän kehua rehostelen blogisi kauneudesta!!!<3
Kiitos kauneudesta,jonka annat myös tällaiselle kyltymättömälle kauneuden nälkäiselle!!!

Krisse /Vaarala kirjoitti...

Onnittelut tunnustuksen saajalle..
ja hyvää keskiviikko iltaa..

Marge kirjoitti...

Heippa!
Kauniita kuviasi jälleen ihastelin ja mukavaa jutusteluasi lueskelin. Silittämistä en rakasta minäkään, vain pakolliset silitän.
Oikein leppoisia vapaapäiviä!

Titti kirjoitti...

Voi miten voi pyykistäkin saada kauniin kuvan, -kun on taito ja kodissa noin kaunis tunnelma! =)

Miia kirjoitti...

Kauniita kuvia! Minä taas olen nyt oppinut pitämään siitä tunteesta, minkä pyykin kiertokulku saa aikaan. Ja etenkin silittäminen ja siihen liittyvä oma rauha kaiken muun keskellä tuntuu nykyään mukavalta. Voi kyllä olla, että tämä lysti ei kauan kestä, mutta nyt nautiskelen lähes joka päivä näistä pienistä iloista. Tosin ympäristö, jossa minä pyykkihommat teen, ei ole lähellekään noin ihastuttava.

Marielisa kirjoitti...

Kauniissa ympäristössä kyllä saat pyykejäsi huoltaa =)
*kadehtii...*

Täällä myös pyykit pyörimässä ja silitettävää on korissa odottamassa. Ja vaikka en hirveästi silittämisestä tykkääkään (se aloittaminen varmaan...) niin yllättävän terapeuttista puuhaa se ainakin minulle on ja huomaan saavani todella hyvän mielen kun se homma sitten on tehty! Imurointi on minusta paljon inhottavampaa...

leena kirjoitti...

Kiitos paljon tunnustuksesta! Yritän vastailla, kunhan kerkiän...

Lennu kirjoitti...

Onnea tunnustuksesta! Minäkään en pidä silittämisestä, semmoisen vanhan laudan tahtoisin, puisen. Ei tartteis pistää piiloon, vaan olisi sisustus-elementti! Ihana nukketalo. Minulla on mieheni tekemä ja se on pahasti sisustamiseltaan kesken. Sauna on laatoitettu ja kylppärikamat ostettu, vaan päätyivät pienen vessamme ikkunan väliin. Kivaa viikonloppua!

Hanna-Maria kirjoitti...

Kiitos taas ihanista kommenteistanne. Mukava huomata joukossa uusiakin piipahtajia :) Tavataan taas <3