perjantai 30. tammikuuta 2009

pyörähdin eilen..


Pääkaupunkimme hulina ja vilinä pistivät maalaistytön pään jälleen pyörälle. Kuljeksin vailla päämäärää katuja ristiin rastiin, levähdin välillä kahvikupposelle ihanaisessa Bulevardin kahvisalongissa. Matkaan ostosreissulta tarttui vain tuo ihana paperinen kassi ja löytyihän sinne vielä täytteeksi tuo pikkuruinen maitokannu, jonka taidan laittaa..
Tämän päivän ensimmäistä kahvikupollista nautiskellessani, uppouduin täysin ihanan uuden sisustuslehden lumoihin. Sen tyyli ei ehkä tänne meitin pirttiin täysin sovellu, mutta jotain hurmaavaa noissa kuvissa on. Toinen toistaan kauniimpia.
Jotain tällaisia tuoleja kaipaisin keittiöömme. Niitä pitäisi olla ainakin kahdeksan, mutta eipä sillä olisi väliä olisivatko keskenään ihan samanlaisia. Valkoisia niiden pitäisi kuitenkin olla.

Tunnustan kyllä, että nämä sisustuslehdetkin taitavat olla minulle jonkinasteinen riippuvuus. En vain voi ohittaa lehtihyllyä. Ahmin ostamani lehden alusta loppuun ensin nopeasti sellaillen ja lopulta luen jokaisen sanan ja painan mieleeni jokaisen kauniin kuvan. Ja kun yksi on saatu hiirenkorville, on taas palattava lehtihyllylle. Kaapit tursuaa, mutta nyt olen jo aloittanut karsimisen. Valitsen ja leikkaan talteen vain kauneimmat kuvat, joista aion koota leikekirjaa. Sekin taas yksi aloittamattomista hommista... Kuitenkin huomaan selatessani vanhoja lehtiä, että monet kuvista lähteneet ideat on jo toteutettu. Kyllä ne siis mielessäkin säilyvät.Ja vielä yksi haave; tilkkutäkki. Jonain päivänä sen surautan kasaan...Kaunista päivää Sinulle!9 kommenttia:

titta kirjoitti...

Nyt tämäkin maalaistyttö haluaa pääkaupungin kaduille vaeltelemaan ;) Kannu on supersöpö ja tuon lehden haluaisin nyt heti tähän minäkin. Mukavaa viikonloppua sinne metsäpirttiin :)

Kirsi kirjoitti...

Olen heikkona valkoisiin kannuihin, tuo sinun ostamasi on tosi söpö.

Tuota samaista lehteä olen minäkin selaillut jo pari päivää.... on se
vaan niin kaunis kuvitukseltaan.

Mukavaa viikonloppua!

Kirsi

Hanna kirjoitti...

Ihania aarteita olet löytänyt!! Tämä maalaistyttö olisi kuin Liisa ihmemaassa, jos joskus pääsisi pääkaupungin vilinää ihmettelemään ;)

Hih, minäkin yksi lehtihyllyhöperö, (miehen kauhu :/)... Lehti jos toinenkin tarttuu kauppareissulla matkaani..

Ihanaa viikonloppua teille sinne :)

Minttu kirjoitti...

Hei!
Voi, tuo löytämäsi kannu on tosi ihana... Itse myös jonkin verran kannuja keräilen mutta noin kaunista ei ole vastaan tullut... Joo, lehtiä kyllä tulee osteltua vähän liikaakin, kun kaikki kaapit sitten pursuilee sisustuslehtiä mutta pitäähän sitä elämässä olla silmäniloa..:)) Ihanaista viikonloppua Metsäpirttiin!
Toivitteleepi Minttu

Mari kirjoitti...

Ihana postaus! Sinä se sitten osaat:) Mukavaa viikonloppua!

Marge kirjoitti...

Olen myös jo monet vuodet tehnyt niin, että otan kauneimmat sivut lehdistä talteen, mutta hätäisenä tyttönä, olen vain pannut sivut nitojalla kiinni ja kansioon. Ei ole leikekirja, mutta toisaalta saan ne myös pantua sitä mukaa pois, kun ovat tehtävänsä tehneet...
Mukavaa viikonloppua sinullekin ja tervetuloa käymään joskus pienellä visiitillä blogissani!

Mimmimamma kirjoitti...

Kauniita kuvia.
Ja muutama tutun kuuloinen tunnustuskin tuolta löytyi...

Oikein leppoisaa viikonloppua!:)

Anonyymi kirjoitti...

Ostamasi kannu on ihana=)
Minäkin eilen ostin samaisen lehden ja kauniita kuvia siinä yllikyllin.

Karita

Hanna-Maria kirjoitti...

Heippanen kaikille piipahtajille. Kiva huomata muitakin lehtihyllyhöperöitä liikenteessä :)

Ihanaa viikonlopun jatkoa jokaiselle!