maanantai 7. heinäkuuta 2008

mökkeilyä

Mökkiloma, aikaa oikaista jalat penkille ja nauttia harvinaisesta auringonpaisteesta.


TUNNELMIA


Mökillä tiskaaminenkin on ihanaa. Kun tiskivesi ensin kannetaan järvestä, sytytetään tuli hellaan ja lämmitetään vesi, kannetaan tiskit ulos auringon paisteeseen ja äityliinin kanssa lauletaan kaksiäänisesti "Sunnuntaiaamuna"; siinä on taikaa.MUUTTUVA MAISEMA

ilma on kuin se morsian, josta paljon puhutaan..

ja muistuttaako tämä sitten sellaista aviovaimoa, josta olen myös kuullut puhuttavan, tiedä häntä..?
Tuulisella ja sateisellakaan ilmalla ei pidä vaipua epätoivoon, vaan nämä niin yleiset mökkisäät voi käyttää vaikkapa:


ASKARTELUUN
ULKOLEIKKEIHIN ILOISISSA SADEVAATEISSA

PRINSESSOJEN KAUNISTAUTUMISEENLEIVONTAANJA SITTEN HERKUTTELUUN, JA KAS AURINKOKIN PAISTAA TAAS..Mökkiloma on suorastaan luotu akkujen lataamista varten. Nämä kallioiset rannat alati muuttuvine maisemineen ovat muodostuneet parhaaksi paikaksi irrottautua arjen murheista. Kun laineet liplattavat kallioita vasten, voi melkein kuulla, kuinka voimaa virtaa sisimpään. Näillä rannoilla olen niin usein muistellut menneitä, haaveillut tulevasta ja joskus hetkittäin onnistunut jopa nauttimaan hetkestä, joka on juuri tässä ja nyt.

Onkohan maailmassa mitään niin kaunista ääntä kuin tämä? Kuuletko sinäkin sen?

1 kommentti:

Mai kirjoitti...

Voi, onpas itikat pistäneet Adaa:( Me oltiin juhannus maalla Tikkalassa ja itikat pisti meidän Pepin silmäkulmat niin, etten ollut lastani aamulla tunnistaa. Peppi on yliherkkä näille hyttysten puremille ja ihan yhdestäkin pistosta tulee aivan järkyttävä paukama. Kaulan alueella nämä patit voi tukkia henkitystiet:( Me ollaankin sitten allergia-lääkityksellä tämän vuoksi aina koko kesän! Kivoja mökkikuvia!