keskiviikko 2. joulukuuta 2009

pieniä punaisia asioita....on pikkuhiljaa hiippaillut tupaseemme tuomaan pienen lupauksen joulun lähestymisestä. Miten hyvältä ja lämpöiseltä tuo väri tuntuukaan. Eikä sitä tarvitse olla paljoa, kun tunnelma jo muuttuu jouluisemmaksi. Pelkästään kulhollinen kauniin punaisia omenoita ilostuttaa sekä silmää että vatsanpohjaa. Ja tuo Arabian vanha kulho sai minut eilen aivan erityisen iloiseksi, kun satuin sen löytämään kirpputorilta viidellä eurolla. Se suorastaan sai minut hykertelemään :)


Ja tämä Hilma-pupunen sai jäädä sohvan nurkkaan viettämään joulua kanssamme. Jos sinäkin mielit saada itsellesi pupusen jouluksi, niin myyjäisistä meille jäi vielä kaksi Elviiraa, joilla on kauniit terran punaiset pellavamekot ja valkoiset essut. Kuvan näet alemmasta postauksesta ja voit saada sen kotiisi 35€:n hintaan (sis.postit). Kirjaa kommenttilootaan, jos haluat ryhtyä pupukaupoille. Vielä ehtii hyvin pukinkonttiin!

Sieltä kirpparilta poimin mukaani myös tuon punaisen kattilan, jossa lämmittelen iltaisin glögiä (tai Adan sanoin plökiä). Ja noita leivosvuokiakin ostin sieltä melkoisen läjän, eivätkä nekään laihduttaneet kukkaroa tarpeettomasti.


Ja tätä ruosteista kakkuvuokaa kanniskelin aikani kainalossani ja palautin sen sitten ajatellen, että ehkä minä pärjään ilmankin. Mutta toisin kävi! Oli pakko huruutella seuraavana päivänä hakemaan se talteen. Ja kun siihen laittoi somisteeksi hieman punavalkoruudullista nauhaa, en voisi kuvitella keittiön seinällemme parempaa joulukranssia.Tunnelmallista joulun odotusta!5 kommenttia:

Henska kirjoitti...

Ihania löytöjä taas! Joko teillä muilla on salaiset aarrekirppikset tai minulla vietävän huono tuuri :/ Ei meillä tuollaisia helmiä kirppiksiltä löydy! (tai jos löytyy, on hintakin sen mukainen).

Kakkuvuoka on kertakaikkisen mahtava. Eikä se tarvitse muuta kuin tuon suloisen punaisen nauhan... IHANA!

Mukavaa torstaita sinne!

<3 Henska

pioni kirjoitti...

Kyllä olet laittanut seinällenne kauniin joulukranssin.

tinttarus kirjoitti...

No jopa kerrassaan ällistyttävän IHANIA aarteita olet kirppisreissusista kotiin kantanut. Wau pääsi suustani tuon Arabian kulhon kohdalla ja hinnalla ei ollut pilattu. Onnea löydöistä! "Kranssi" on ihanan jouluinen ja nätti juuri noin.
Mukavaisen juhlavaa itsenäisyyspäivää!

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛

Dick0369 kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色