perjantai 10. huhtikuuta 2009

valkeaa pääsiäistäSudit ja maalitelat ovat olleet taas pirtissämme viimeaikoina vauhdissa ja vilauttelen nyt pönttöuunimme uutta pintaa näin pääsiäisen pyhien kunniaksi. Tuon pianon päänmenoksi minulla on myös muutama valkoinen suunnitelma muhiutumassa...
Makuasioista ei sovi kiistellä, mutta edellisten asukkaiden lempiväri keltainen on pikkuhiljaa saanut väistyä. Myös mäntypuu on verhoutunut valkeaan maalihuntuun ja terrakottia laattoja olemme pyrkineet kadottamaan taloudestamme. Vielä uunin takana oleva muuri tulee piakkoin saamaan mudan sävyn pintaansa, jota on jo tässä makuuhuoneessamme sängyn päädyssä olevassa tapetissa. En kuitenkaan taida iletä sitä vielä vilautella. Ehkäpä sitten kun minulle luvattu sängynpääty on nikkaroitu valmiiksi ja se on asetettu paikoilleen..

Nyt lähden nostamaan kanapadan uunista ja toivottelen teille kaikille

7 kommenttia:

Peikonlehti kirjoitti...

Hyvältä näyttää tuo valkaistunut "pönttis" =)

Mukavaa Pääsiäistä!

rautaharakka kirjoitti...

Meidän pönttöuuni on myös nykyään valkoinen. Kun muutimme taloon 20 v sitten, maalasimme sen mustaksi nuoruutemme tyylin ja maun mukaan. Muutama vuosi sitten maalisuti heilui ja valkoinen se saa olla tästäkin eteenpäin! Hyvää Pääsiäistä Metsäpirttiin!

Jossu kirjoitti...

Kaunis pönttöuuni. Olisi ihanaa omistaa sellainen omassa kodissakin :)

maano kirjoitti...

mieletön tuo pönttöuuni ja mukavaa pääsiäistä

Miia kirjoitti...

Kivasti raikastui tuo pönttöuunin ilme! Meillä on pähkinänsävyinen piano, joka ei aina tunnu istuvan sisustukseen, mutta toisaalta nyt olen alkanut sen hyväksyä. On ihan kivakin, että joukossa on yksi tai kaksi esinettä, jotka vähän sekoittavat pakkaa ja tuovat huoneisiin vähän sellaista elämän tuntua. Mutta valkoisenakin tuo teidän piano näyttäisi varmasti upealta!

Minttu kirjoitti...

Kauniita kuvia.

Aurinkoista pääsiäisen jatkoa sinne! :)

kioto kirjoitti...

Upea muutos uunin pinnassa. Tosi kaunis lopputulos.