torstai 4. joulukuuta 2008

noloja nurkkia ja haaveiluaBjörkbackan Leena haastoi esittelemään noloja nurkkia ja niitähän meiltä löytyy :) Onneksi on niiiin pimeää töiden jälkeen, että muita kuvia en onnistunut taltioimaan, viuh ;) Tämä nolostuttava kohde oleilee makuuhuoneemme nurkassa keltaisella maalilla ja vihreillä "somisteilla" kuorrutettuna. Eikä tuo maalikaan näytä ihan tuoreelta. Tämäkin kohde odottaisi reipasta remontti-Rooperttia, vaan eipä ole vielä moista näkynyt. Pitäisi varmaan kääräistä vaan hihat ylös ja käydä kimppuun...
Toisaalta nyt olisi oikeastaan näinä pimeinä ja sateisina iltoina aikaa tarttua remonttivekottimiin, mutta me Adan kanssa taidetaan käpertyä mieluummin sohvan nurkkaan katsomaan Marikkia ja haaveilemaan. Tällä kertaa taidamme suunnata kaihoisat ajatuksemme meillä vierailleeseen talveen. Se nimittäin sai huulille tällaisen hymyn. Joulutunnelmakaan ei oikein meinaa syttyä, mistä lie johtuu?haaveilen
ps. tällaisia ilostuttavia perhosia on lähetetty jo jokunen tovi sitten tänne pirttiin päivää piristämään. Kiitos Pioni, Katinkainen, Maikki, Sonja ja Peikonlehti. Toivon, että perhonen liihottelee jokaisen luokse, joiden luona poikkean iloa ammentamassa. Kiitos, että olette.


8 kommenttia:

emäntä kirjoitti...

Juu, parempi vaan ruveta itse hommiin, tulee nopeammin valmista=)

Mukavia haaveiluhetkiä, toivottavasti se joulutunnelmakin taas löytyy.

mimosamamma kirjoitti...

Pönttöuuni luukkuineen on todella kaunis ja pienellä? tuunauksella se vain komistuu. Harmi kun niitä Remonttireiskoja ei ole aina saatavana, meilläkin tarvittaisiin ainakin pari sellaista:)
Ada on suloinen:)
Hyvää itsenäisyyspäivää ja mukavaa viikonloppua muutenkin!

Vaahteramäen lapset kirjoitti...

Meilläkin pönttöuunien luukut kaipailisivat pikafiksausta. Toisaalta ihan kivaa, että vanhassa talossa kaikki ei voi olla niin sliipattua :).
Hyviä pyhiä!

Marge kirjoitti...

Jätänpä pienen merkin itsestäni. Sinulla on niin ihania, tunnelmallisia kuvia, ilo katsella, kiitos! Ihana koti ja blogi!!

maano kirjoitti...

minusta tuo pönttöuuni oli kauniin näköinen ei yhtään haitannut maalin "rapinat" :)

magi kirjoitti...

Piipahdus täällä!

Hanna-Maria kirjoitti...

Heippsuli! Kuvassa uuni näyttää kauniimmalta, kuin luonnossa, joten kyllä se hieman muutosta vaatii:) Ja kivahan se vain on, että projektia riittää, eikä kaiken tarvitse ollakaan ihan justiinsa.

Iloista viikonloppua ja hyvää itsenäisyyspäivää teille kaikille!

leena kirjoitti...

Meillä on kovin samannäköinen uuni, joka saa odotella remonttireiskaa varmasti kauan!